قبلاً چهار پلاگین از این مجموعه را معرفی کرده بودیم:

هشت پلاگین رایگان برای حفاظت از وبلاگ وردپرسی - بخش اول

 در ادامه‌ی معرفی پلاگین‌های رایگان برای حفاظت از وردپرس، چهار پلاگین دیگر را در اینجا معرفی می کنیم.


۵- چگونه صفحه لاگین را رمزگذاری کنیم؟ Login Encrypt

 

این پلاگین بسیار با اهمیت است و رمزعبور شما را هنگام لاگین کردن در وبلاگ، رمزگذاری و یا پنهان می‌کند. بدین ترتیب از دزدیده شدن اطلاعات ورودی شما به هنگام لاگین و ارسال این اطلاعات به سرور وردپرس جلوگیری می‌کند.

این پلاگین عملکردی مشابه رمزگذاری صفحات ورود اطلاعات کارت اعتباری دارد و مانع از لو رفتن اطلاعات شما می‌شود. در صورتی که این پلاگین را نصب نمایید، اطلاعات ورودی شما تنها توسط کسی که کد رمزگذاری را داشته باشد قابل رویت هستند.
با رمزگذاری نام کاربری و رمزعبوری که برای سرور ارسال می‌شود تا وارد وبلاگ یا سایت شوید، دیگر کسی نمی‌تواند با جاسوسی در شبکه WiFi و یا اطلاعات ارسالی به سرویس دهنده اینترنت تان، اطلاعات ورود را سرقت کند.

۶-‬ چگونه فرآیند لاگین را امن تر کنیم؟ Chap Secure Login

 

با استفاده از پلاگین Chap Secure Login می‌توانیم به فرآیند لاگین در وبلاگمان، امنیت بیشتری ببخشیم. این پلاگین هم، پسورد شما را رمزنگاری می‌کند. اما این کار در لاگین با متد خاصی انجام می‌شود که به پروتکل Chap معروف است. این افزونه می‌تواند جایگزین مناسبی برای Login Encrypt باشد.

۷-‬ چگونه برای هر بار ورود یک رمزعبور متفاوت داشته باشیم؟ One‪-‬Type Passwods

 

با وجود همه اقدامات موثر در نگهداری از رمزعبور وبلاگ، یکی از بهترین راه‌های محافظت از وبلاگ استفاده از پلاگین One‪-‬Type Password است. این پلاگین برای هر بار ورود به وبلاگ، یک رمز عبور جدید ایجاد می‌کند. اگر شما درباره وضعیت امنیتی شبکه‌های بیسیم اطلاعاتی داشته باشید، متوجه اهمیت این مساله می‌شوید. برای اطلاعات بیشتر مطلب زیر را مطالعه کنید:

خطرات استفاده از اینترنت بی‌سیم

در صورت استفاده از این پلاگین، اگر کسی به هر نحوی بتواند رمزعبور شما را بدست بیاورد، نمی‌تواند به وبلاگ شما دسترسی داشته باشد. چرا که رمزعبور مربوطه پس از هر بار لاگین شما تعویض می‌شود. در واقع رمزهای عبور که دسترسی به وبلاگ را امکان پذیر می‌کنند، یکبار مصرف هستند. این پلاگین با اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس سازگار است، اما ممکن است هنگام استفاده از دیگر مرورگرها با مشکل مواجه شوید!

این پلاگین برای افرادی که معمولاً از کامپیوترها یا شبکه‌های اینترنت عمومی برای دسترسی به وبلاگشان استفاده می‌کنند، ایده‌آل است. برای مثال در مکان‌های ناامنی مانند کافی نت‌، که ممکن است اطلاعات ورودی شما به هر شکلی ضبط شده و مورد سوءاستفاده قرار گیرند. این پلاگین مطابق با استاندارد بین‌المللی IETF ساخته شده است.

با استفاده از آن می‌توانید تعدادی رمز عبور یک بار مصرف به همراه داشته باشید و هر جا که مجبورید از یک کامپیوتر ناامن برای ورود استفاده کنید یکی از این رمزها را استفاده کنید. حالا حتی اگر کسی رمز شما را هم سرقت کند در عمل چیزی به دست نیاورده است.

۸-‬ چگونه از هک شدن حساب خود آگاه شوید؟ Wordpress Last Login

 

حفاظت از حساب وردپرس در مقابل دسترسی‌های غیرمجاز امری بسیار مهم است. با این پلاگین می‌توانید از بروز چنین واقعه‌ای مطلع شوید. پلاگین Wordpress Last Login می‌تواند اطلاعات آخرین لاگین در وبلاگ را به شما نشان دهد. با بررسی زمان لاگین و آی پی ای که این پلاگین به شما اعلام می‌کند، می‌توانید آی پی های مشکوک را پیگیری کرده و متوجه ورودهای غیر مجاز به وبلاگ تان شوید. دقت کنید که یک آدرس آی‌پی همانند شماره تلفن است و دو کامپیوتر به طور همزمان نمی‌توانند آی‌پی های مشابه داشته باشند.

شما می‌توانید آی پی کامپیوترهای تان را در کنترل پنل ببینید و یا اینکه به سایت‌هایی که این کار را به رایگان انجام می‌دهند (مانند www.whatismyip.com) مراجعه کنید. حال هنگام مراجعه به لیست لاگین های این پلاگین، می‌توانید ورودهای مجاز را از نفوذهای غیر مجاز تشخیص دهید. هرگاه که متوجه ورود غیر مجاز و یا تلاش‌هایی برای این کار شدید، سریعاً رمز ورود وبلاگ تان را تغییر دهید. قدم بعدی نصب پلاگین های امنیتی لازم، انجام آپدیت های موجود و کنترل کامپیوترتان با یک آنتی ویروس و آنتی اسپای ور مطمئن است. 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[ شنبه 26 مرداد 1392برچسب:,

] [ 10:19 AM ] [ جواد احمدی ]

[ ]

مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه